Tatarucingan Sunda 1.9.0

advertisement

Download “Tatarucingan Sunda” APK + MOD + Hack + Unlimited Money + Unlimited Coins + Cheats + Unlocked of Android Latest Version Game

( #APK #MOD #APKMOD #UnlimitedMoney #Hack #Cheats #Android #AndroidGame #MobileGame #APKPure #APKMonk #APKMirror )
Download “Tatarucingan Sunda” and enjoy because its freely available for your Android Mobile and Android Tab.
Developer:- Falcon App

“Tatarucingan Sunda” – Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus diperuntukan bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun. Eta ge mun pimatakkeun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Deurr… we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar “lampu koneng”, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “lampu beureum”. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik. Perlu koneksi internet.

Upami aya gambar nu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Cara Ngalebetkeun Kodeu:
Buka lepel anu masih dikonci. Teras klik kotak isian kodeu. Ketik kodeuna, teras klik “Muhun”.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring nu tercantum.

Complete Information of “Tatarucingan Sunda” APK Android Game

  • Game Name:- “Tatarucingan Sunda”
  • Requirements:- Android
  • Published On APK Extension:- 06 December 2018

Download Links

Secure Server (APK-P)

PlayStore

ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *